Cara i creu en els debuts dels primers equips del Figueres

El masculí, de la lliga Elit, cau a Vic (1-0), i el femení, de Primera Catalana, goleja el Berga (6-1) a Vilatenim

Una jugada del Figueres-Olot de pretemporada

Una jugada del Figueres-Olot de pretemporada / LLUIS RIBERA

Redacció

Els primers equips de la Unió Esportiva Figueres van tenir sort diferent en el debut a la lliga, el cap de setmana passat. Per un costat, el masculí va cedir a Vic (1-0) en el primer partit a la nova lliga Elit i, per l’altre, el femení va golejar el Berga (6-1) a Vilatenim en un nou curs a Primera Catalana.

Reconeixement a Lloveras

El conjunt de Roger Vidal afrontava l’estrena amb les baixes sensibles de Quinti i de Ferrón i va haver de recórrer al porter juvenil Oriol Castillejo, que no va poder fer res en el gol del Vic (35’) i que va tenir una bona actuació. La Unió confia en sumar els primers punts aquest diumenge (16.30 h) a Vilatenim davant el Can Vidalet, d’Esplugues de Llobregat. Abans del duel, el club retrà un acte de reconeixement a Carles Lloveras, actual president d’honor del club i que hi duu 38 anys vinculat.

Trio de Laia Palomeras

El Figueres femení es va desfer del Berga i és el primer líder del curs. Les de Quim Cruset es van refer de meravella al 0-1 de les visitants (16’) i van tardar ben poc a igualar i a capgirar el marcador. La defensa ja reconvertida en davantera Laia Palomeras va anotar un trio de gols i la van acompanyar Iris Vignes, nou fitxatge, i Lauri Rey. Aquest diumenge (19.15 h) el Figueres jugarà al camp del Can Parellada, de Terrassa.