Un rosinc es proclama campió dels Jocs del Mediterrani de Futbol Platja

Soleiman Batis s'ha penjat la medalla d'or amb la Selecció Espanyola després de superar Portugal en una final molt sòlida (3-0)

Moment de la celebració.

Moment de la celebració. / RFEF

Emporda.info

Medalla d'or a base de solidesa defensiva. El rosinc Soleiman Batis, juntament amb la Selecció Espanyola Absoluta masculina de futbol platja, s'ha proclamat campió dels Jocs del Mediterrani de Platja. El català José Manuel Arias també ha pujat a l'esglaó més alt del podi a Heraclion, Grècia.  

El combinat espanyol s'avançava mitjançant Kuman en un llançament de falta directa al primer quart. Pedro doblava l'avantatge a l'inici del segon període amb una paràbola extraordinària per superar el porter portuguès. L'ordre i la concentració dels espanyols deixava pràticament en blanc el caseller d'ocasions de Portugal. 

Moment del partit.

Moment del partit. / Nacho Casares/RFEF

La sentència arribaria en una execució magistral de Chiky Ardil. Un cop definitiu que deixava sense esma als portuguesos, que haurien pogut encaixar una golejada. El mateix Chiky havia desaprofitat un penal en els darrers instants. Malgrat tot, la Selecció Espanyola es va proclamar guanyadora, i es va celebrar, com és lògic, amb gran eufòria.

L'equip amb les medalles.

L'equip amb les medalles. / Nacho Casares/RFEF