El Peralada i l’Escala debuten a Tercera RFEF amb aspiracions

Aquest diumenge, els peraladencs s’estrenen al camp del descendit Olot (17 h) mentre que els escalencs, nouvinguts, ho faran a Reus (18 h)

Peralada i l’Escala van disputar el darrer amistós el passat dissabte. | FC L’ESCALA

Peralada i l’Escala van disputar el darrer amistós el passat dissabte. | FC L’ESCALA / redacció. peralada/l’escala

EMPORDA.INFO

Aquest diumenge 10 de setembre el Peralada i l’Escala, els dos representants altempordanesos de Tercera RFEF, debutaran. Els peraladencs tindran una estrena d’alçada, ja que visitaran (17 h) el descendit Olot, un dels favorits per pujar de categoria. Els escalencs, en canvi, provenen d’una categoria inferior, Primera Catalana, i voldran començar amb bon peu al camp del també debutant, el Reus Reddis (18 h). Ambdós equips es van posar a prova el dissabte passat amb un darrer amistós entre sí que es va decantar per l’Escala (0-2) amb un doblet de gols de Maha.

Plantilles molt canviades

El Peralada ha passat a ser dirigit aquesta temporada pel segon entrenador del curs passat, Àlex Marsal, que ocupa el lloc de Miquel Àngel Muñoz. Els verd-i-blancs van acabar disputant el play-off d’ascens a Segona RFEF. La plantilla ha patit forces canvis i les cares noves són: Pol Cuatrecases (Sants), Kemo Cissé (Girona B), Pol Marín ‘Júnior’ (Sporting B), Marc Padilla (Salamanca), Jona Morilla (Burgos Promesas), Lluc Ferrer (Figueres juvenil), Ferran López (Tona), Iker Vázquez (Girona juvenil) i Jandro Sánchez (Vilassar de Mar). Un total de nou jugadors han renovat en el Peralada i n’han marxat set.

D’altra banda, l’Escala ha mantingut Arnau Sala a la banqueta. Els blaugranes també han tingut una profunda renovació: 16 fitxatges, 9 renovats i 10 baixes. Els reforços són Ibuki (Badalona), Jordi Bas, Iker Garcia i Pablo Calvete (Girona juvenil), Izan González (Cornellà juvenil), Ivan Amoedo (Pobla Mafumet), Xumetra (Olot), Oriol Argelés (Figueres juvenil), Grifell (Binéfar), Genís Balaguer (Torroella), Xavi Aparicio (Sant Andreu), Pime, Josu Currais i Rami (Figueres), Burama (Guineueta) i Marc Quer (Tona).