L'internacional català Ricky Rubio ha anunciat aquest dissabte que ha decidit parar la seva activitat professional per cuidar la salut mental, a través d'un comunicat publicat per la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB).

"He decidit parar la meva activitat professional per cuidar la meva salut mental. Vull agrair tot el suport que he rebut de la FEB per entendre la meva decisió. Avui #LaFamilia té més sentit que mai. Gràcies. Demanaria que es respectessin la meva privadesa per poder afrontar aquests moments i poder donar més informació quan sigui el moment", diu el jugador del Masnou al text.

La FEB també ha manifestat "el seu respecte, admiració i afecte cap a Ricky Rubio" i ha assegurat que "La Família estarà al costat del jugador en tot moment".

El base de Cleveland Cavaliers va ser un dels jugadors descartats ahir pel seleccionador espanyol, Sergio Scariolo, per a l'amistós que la selecció espanyola va disputar contra Veneçuela a Madrid (87-57) de preparació per al Mundial que es disputarà a les Filipines, Japó i Indonèsia del 25 d'agost al 2 de setembre.