El repte català de l'Escolàpies i del Roses

El club figuerenc, per partida triple, i el rosinc, amb el sots25, competeixen als Campionats de Catalunya

Els tres equips del CB Escolàpies, el divendres, al Roser Llop, preparant els campionats. | IVAN YERPES

Els tres equips del CB Escolàpies, el divendres, al Roser Llop, preparant els campionats. | IVAN YERPES / LLUÍS RIBERA. FIGUERES/ROSES

Lluís Ribera

Lluís Ribera

El Club Bàsquet Escolàpies, amb els equips femenins sots25, júnior i preinfantil, i el Club Bàsquet Roses, amb el sots25 masculí, competiran aquest cap de setmana dies 10 i 11 de juny en els Campionats de Catalunya.

El club figuerenc hi prendrà part per partida triple. El sots25 jugarà la final a quatre a Cabrils (Maresme): a les semifinals (dissabte, 10 h) s’enfrontarà al Vilassar de Dalt i, en cas d’accedir a la final, la jugaria el diumenge (12 h) contra el vencedor de la Unió Maristes Girona-Cic. Les júniors disputaran el desenllaç a Campdevànol: les semifinals (dissabte, 10.30 h) contra el Canovelles i en cas d’accedir a la final (diumenge, 12.30 h) amb el vencedor del Reus Ploms-Lleida.

Les preinfantils exerciran d’amfitriones perquè la fase final es juga al pavelló Roser Llop, de Figueres. A quarts de final (dissabte, 10 h) jugaran contra el Manyanet Les Corts i si arriben a la final la disputarien el diumenge (12 h).

Roses, seu dels preinfantils

El sots25 del Roses buscarà el títol a Altafulla (Tarragona). El dissabte (19 h) disputarà les semifinals contra el Ciutat Vella i si arriben a la final (diumenge, 19 h) jugaria contra l’Altafulla o el Saps-Espanyol. A més de Figueres, Roses serà l’altra seu altempordanesa d’un Campionat de Catalunya. El pavelló rosinc rebrà el cap de setmana els conjunts preinfantils masculins, la final de les quals serà el diumenge (12.15 h).