El Roses Platja debuta a la primera divisió espanyola de futbol platja a Cadis

L'equip rosinc competeix del 25 al 27 de maig a la platja de Rota abans d'acollir, el primer cap de setmana de juny, la segona fase de la lliga

L'equip del Roses Platja

L'equip del Roses Platja

Lluís Ribera

Lluís Ribera

El primer equip masculí de futbol platja del Club Esportiu i de Lleure Platja de Roses debuta, aquest dijous dia 25 de maig, al Campionat Nacional de Primera Divisió. La lliga està formada per nou jornades i deu equips i les tres primeres es juguen de manera consecutiva aquest cap de setmana a la platja de La Costilla, de Rota (Cadis).

El Roses Platja, entrenat per Nelson Rodríguez i Marcos Revidiego, debuta aquest dijous (19 h) contra el Playas de San Javier; demà divendres (12 h) s'enfrontarà al Santa María i dissabte (11 h) al Recreativo de Huelva, un dels favorits. Podeu seguir els partits en directe a través del web de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), clicant aquí.

Del 2 al 4 de juny, el campionat s'atura a Roses

La platja del Rastrell de Roses acollirà la segona fase del campionat el cap de setmana següent, entre divendres 2 i diumenge 4 de juny, i la lliga es tancarà a Huelva (de l'11 al 13 de juliol). A més del Campionat Nacional de Primera Divisió masculina, la vila rosinca serà la seu inaugural de la lliga femenina de Primera Divisió, amb la participació, també de l'equip del Roses Platja. Roses també serà l'escenari, el cap de setmana següent (10 i 11 de juny), dels Campionats de Catalunya de futbol platja, organitzats per la Federació Catalana de Futbol.