L’Adepaf necessita una carambola per acabar campió de Primera Catalana

Comparteix el triple lideratge amb Girona C i Argentona quan queda una jornada per acabar

L’Adepaf, amb l’afició, el dissabte passat a Castelló. | EMPORDÀ

L’Adepaf, amb l’afició, el dissabte passat a Castelló. | EMPORDÀ / redacció. figueres

Redacció

El primer equip del Club Bàsquet Adepaf necessita una carambola per proclamar-se campió de Primera Catalana i ascendir a Copa Catalunya. Aquest cap de setmana es disputarà l’última jornada del campionat i els figuerencs l’afronten en tercera posició i dins del triple liderat compartit amb el Girona C i l’Argentona. El conjunt que entrena Cristian Ruiz té els average en contra amb els dos rivals i per quedar campió necessita guanyar el darrer partit i que gironins i maresmencs perdin.

Ll’Adepaf visitarà la pista del Cabrera, desè de la classificació, aquest diumenge (18.45 h). A la recta final del seu partit ja sabrà si té o no opcions de títol, ja que no s'ha unificat horari. El Girona C rebrà el CESET, el cinquè, el mateix diumenge (18.15 h); i l’Argentona jugarà contra el Granollers, el sisè (dissabte, 16 h). En el partit de la jornada del cap de setmana passat, els blanc-i-blaus es van desfer del Malgrat de Mar (62-57), en el comiat davant la seva afició, a Castelló d’Empúries.

Situació delicada a Segona

A Segona Catalana, el Vilafant ha descendit a Tercera Catalana després de perdre contra el Salt (77-75) i l’Escala es troba en descens quan queda una jornada per acabar tot i desfer-se del Vic (80-70). A Tercera Catalana, el Castelló va superar el Bescanó (53-49) i l’Escolàpies va vèncer al Salt C (70-65).

A Segona Catalana femenina, l’Escala ha tancat la lliga a mitja taula després de guanyar el Cassanenc (66-43).