El conjunt que entrena Arnau Sala té un marge de 8 punts al capdavant de Primera Catalana quan queden 9 jornades per acabar

Arnau Sala, entrenador del líder, l’Escala. | EMPORDÀ

Arnau Sala, entrenador del líder, l’Escala. | EMPORDÀ / REDACCIÓ. L’ESCALA/FIGUERES

Redacció

L’Escala ha augmentat a 8 punts el coixí en el lideratge quan queden 9 jornades per acabar la Primera Catalana i cada cop té més a prop la Tercera RFEF. Els escalencs han recuperat la dinàmica de l’inici mentre els seus perseguidors, Granollers i Figueres, punxen.

El conjunt que entrena Arnau Sala va aconseguir la tercera victòria en quatre partits al Nou Miramar gràcies a un solitari gol d’Ignasi Massó, al límit del descans, davant el Mataró (1-0). El banyolí, que ja havia ascendit la Jonquera a Tercera Divisió, vol fer el mateix amb l’Escala al ritme dels seus gols i contra els maresmencs va anotar el seu 9è de la temporada.

En canvi, el Figueres es va allunyant del primer lloc i del títol després del tercer empat consecutiu, al camp del Can Gibert (2-2). Els figuerencs perdien 2-0 al minut 81 i, amb superioritat numèrica, van acabar salvant un punt amb dos gols a la recta final de Ferru, de falta, i de Jorge Torres. Fins i tot va tenir opcions de remuntar al descompte amb dues accions de Jam.

Recuperen centrals sancionats

L’Escala pot donar la primera estocada a la lliga aquest diumenge (12 h) a casa davant el Granollers, segon classificat, en què recuperarà el central, Nil Congost, absent el darrer partit per sanció. El Figueres, per la seva part, voldrà mantenir alguna opció davant el Manlleu (16.30 h), aquest diumenge a Vilatenim, en el retorn del defensa Albert Genís després d’un partit sancionat.