El Bàsquet Vilafant es retroba amb el triomf 10 partits després

Els vilafantencs agafen aire per intentar la salvació a Segona Catalana. A Primera, l’Adepaf veu tallada la ratxa i ja no comparteix el lideratge

El Vilafant es va retrobar amb el triomf a Segona Catalana. | EMPORDÀ

El Vilafant es va retrobar amb el triomf a Segona Catalana. | EMPORDÀ / REDACCIÓ. VILAFANT

Redacció

A Segona Catalana, el Vilafant es va retrobar amb la victòria quatre mesos després a la pista del Vilatorta (59-77). Es tracta d’un triomf balsàmic pels vilafantencs, que deixen enrere deu derrotes consecutives. Continuen en penúltim lloc, però tenen la permanència a dues victòries. Qui també està involucrat en la lluita per la salvació és l’Escala, desè, que va perdre a casa contra el Tona (34-55), segon classificat.

L’Escolàpies es va imposar al Cassanenc (71-67). | EMPORDÀ

L’Escolàpies es va imposar al Cassanenc (71-67). | EMPORDÀ / REDACCIÓ. VILAFANT

A una categoria superior, Primera Catalana, després de sis victòries consecutives l’Adepaf va perdre a la pista de l'Argentona (77-63). Els figuerencs havien atrapat el Bàsquet Girona C al capdavant del grup i ara es tornen a quedar a una victòria per sota.

Victòria de l’Escala, de Segona, davant el Parets (82-57). | EMPORDÀ

Victòria de l’Escala, de Segona, davant el Parets (82-57). | EMPORDÀ / REDACCIÓ. VILAFANT

A Tercera Catalana, el Castelló va plantar cara al líder del grup, l'Arbúcies (56-66), però va acabar claudicant, mentre que l'Escolàpies va obtenir una victòria vital contra el Cassanenc (71-67).

A Tercera Territorial, el Grifeu es va retrobar amb la victòria a Campdevànol (51-59) i s'allunya dels últims llocs. En sots25, el Roses és l'únic que ha sumat les dues victòries a la fase d'ascens per pujar a Tercera Catalana, després de superar l'Adepaf (57-53). En canvi, el Vilafant va perdre el primer partit, a Sant Gregori (68-61).

L’Escala també agafa aire

En femení, l’Escala va tornar a assaborir la victòria a Segona Catalana, amb contundència, contra el Parets (82-57), i mira de reüll la zona mitjana. En sots-25, el Vilafant es va imposar al Blanes (57-47) mentre que l'Escolàpies descansava. Tots dos persegueixen el líder, la Unió Girona Maristes.