El Roses fitxa, encarrila l’accés a la promoció d'ascens i la Jonquera s’hi encalla

A la promoció d’ascens a Primera Catalana, els rosincs tenen 8 punts de coixí i els fronterers la tenen a 5 quan en queden 12 per disputar

El Roses, celebrant l'últim triomf

El Roses, celebrant l'últim triomf

Lluís Ribera

Lluís Ribera

El Roses té un peu i mig a la fase d’ascens a Primera Catalana després d’obtenir la cinquena victòria seguida al camp del Bisbalenc (1-2) i de veure com la Jonquera, quart classificat i primer equip que es quedaria fora de l’accés, tornava a punxar. Els d’Èric Pérez són segons provisionals i tenen un marge de 8 punts amb el play-off quan en queden 12 en joc. De fet, aquest diumenge (16 h) al camp del Marca de l’Ham poden segellar l’accés si guanyen i la Jonquera punxa davant el Sant Jaume de Llierca (12 h). No obstant això, els jonquerencs mantenen opcions intactes de caçar la tercera plaça, que tenen a cinc punts.

A la Bisbal, el Roses es va emportar la victòria amb un doblet de gols del pitxitxi Alioune Gueye (37’ i 70’). La Jonquera, per la seva part, es va avançar al camp de l’Empuriabrava-Castelló (1-1) amb un bon xut de Suli (21’), però just després Aleix Caball (26’), en un córner, situava la igualada pels de Xavi Agustí, que van lamentar la lesió del golejador Pol Compte.

La Jonquera

La Jonquera / JOSEP RIBAS

Mala dinàmica del Viladamat

El Viladamat va encadenar la sisena derrota consecutiva al camp del Sant Jaume de Llierca-Olot B (3-1) i segueix a la cua. Tot i avançar-se amb un gol de Joel Casado (48’), els garrotxins van capgirar el marcador a la recta final.

Oriol Martín apuntala l’eix central dels rosincs

El Roses ha incorporat el central Oriol Martín. El primer fitxatge d'hivern dels rosincs té 18 anys, és encara d'edat juvenil i la temporada passada estava al Figueres, a Lliga Nacional. El defensa de Figueres va fer quasi tota la trajectòria al planter blanc-i-blau, amb un impàs al Llagostera, i a Mas Oliva es retrobarà amb Cristian Municoy. Martín va debutar el diumenge passat directament com a titular al camp de l’Atlètic Bisbalenc. Aquest reforç donarà aire als rosincs, que a l’eix central tenen les absències de Marc Llopis, que ha patit una fractura al peroné, i Gerardo Tissera, també lesionat.

Oriol Martin, al Roses

Oriol Martin, al Roses