L’Adepaf continua content i l’Escala s’escapa de baix

El Vilafant necessita reaccionar a Segona Catalana

L’Adepaf, celebrant el 55-89 a la pista del Quart. | EMPORDÀ

L’Adepaf, celebrant el 55-89 a la pista del Quart. | EMPORDÀ / redacció. figueres/l’escala/vilafant

Emporda.info

L’Adepaf continua vivint un inici de 2023 immaculat i el diumenge va encadenar la quarta victòria consecutiva a la pista del Quart (55-89). Amb aquest triomf, els figuerencs continuen com a segons en solitari de Primera Catalana, a dos punts del líder Girona C. Aquest dissabte (18 h) tindran una bona ocasió per sumar la cinquena alegria seguida ja que visiten el penúltim, el Masnou.

El Vilafant va perdre contra el Farners (59-79). | EMPORDÀ

El Vilafant va perdre contra el Farners (59-79). | EMPORDÀ / redacció. figueres/l’escala/vilafant

A Segona Catalana, cara i creu. L’Escala s’escapa de la zona baixa després de guanyar el Tordera (57-44), quart classificat. En canvi, el Vilafant es complica cada cop més l’existència a la categoria, va tornar a perdre, davant el Farners (59-79), i continua en penúltima posició. L’equip taronja vol evitar anar a Tercera Catalana, una categoria on el cap de setmana passat el Castelló descansava, i l’Escolàpies, penúltim, va cedir contra el Garrotxa Santjoanenc (64-61).

Derrota de l’Escolàpies (64-61) a la pista del Santjoanenc. | EMPORDÀ

Derrota de l’Escolàpies (64-61) a la pista del Santjoanenc. | EMPORDÀ / redacció. figueres/l’escala/vilafant

A Tercera Territorial, l’Escala B descansava i el Grifeu de Llançà va caure contra el Vilablareix (65-55) i continua a la zona mitjana.

Els sots25 inicien la segona fase

Aquest cap de setmana els equips sots25 iniciaran la segona fase: Roses, Adepaf i Vilafant buscaran el bitllet per pujar a Tercera Catalana masculina i Escolàpies i Vilafant pugnaran per ascendir a Segona Catalana femenina. En aquesta última categoria, l’Escala va aconseguir una victòria contundent contra el Palamós (70-31) i, encara amb dos partits pendents per disputar, s’escapa de la zona baixa. Aquest dissabte (17 h), les escalenques rebran la visita del Quart.