Roses

Roses B, Esplais i Sant Miquel fan pagar els plats trencats

Es refan de les últimes derrotes per continuar en les tres primeres posicions de Quarta Catalana

Celebració del Sant Miquel pel triomf contra el Cabanes.

Celebració del Sant Miquel pel triomf contra el Cabanes. / Emporda.info

Emporda.info

Només dos punts separen l’AE Roses B (32), líder del grup 30 de Quarta Catalana, respecte als seus dos immediats perseguidors, Esplais i Sant Miquel de Fluvià (30). Després de perdre en l’anterior jornada, tots tres equips es van refer el cap de setmana passat amb golejades clares.

El filial rosinc es va desfer amb contundència del Lladó (1-5) amb gols de Dídac Descamps, per partida doble, Mouhamed Gueye, Ferran López i Geri Muñoz. Per la seva part, l’Esplais va deixar sense opcions el Siurana (5-1) al ritme del pitxitxi Hossni Jelleun, autor d’un trio de gols –Àlex Quintos i Ibrahim Zitan van arrodonir el triomf pels d’Abdoulie Jallow. El Sant Miquel de Fluvià de Pepe Mesas també va demostrar que la derrota a Fortià havia estat un accident i es va imposar al Cabanes (4-0) amb un doblet de Masire Cissoko –Kevin Cantero i Aliou Diallo van anotar els altres dos.

El Sant Llorenç fitxa Younes

Sense fer soroll, el Sant Llorenç de la Muga ha tornat a escalar posicions i el darrer triomf (1-4) al camp del cuer Cadaqués, que continua sense guanyar, l’ha alçat a la cinquena posició. El conjunt d’Àlex Ferrer té el lideratge a només sis punts i ha afegit pólvora per a la segona volta amb el fitxatge del davanter Younes Belkfir. També opta a l’ascens el Roses City B, quart i a cinc punts del líder després de trencar la ratxa de dues derrotes seguides amb una victòria per la mínima (2-1) davant el Fortià.