El FC Barcelona ha venut el 25% del capital de la seva productora audiovisual Barça Studios a l'empresa socios.com per 100 milions d'euros, en un acord per a tota la vida anunciat aquest dilluns pel president blaugrana, Joan Laporta.

"Hem procedit a la venda del 25% de Barça Studios per 100 milions a socios.com", ha anunciat Laporta durant la presentació oficial de Jules Koundé com a nou jugador blaugrana.

Laporta, responent a si el club podrà inscriure el central francès al costat de la resta de fitxatges, com Robert Lewandowski, Franck Kessié, Andreas Christensen i Raphinha, ha desvetllat aquesta venda per a tota la vida a socios.com, empresa especialitzada en 'tokens', criptomonedes i metavers.

Aquests 100 milions d'euros ingressats per la venda del 25% de Barça Studios són la tercera palanca activada pel club, després de vendre el 25% dels drets televisius en dues palanques econòmiques prèvies a Sixth Street, per més de 300 milions d'euros.

"Entenem que estem fent els deures i que podrem inscriure els jugadors. En principi la venda és per sempre, és l'entrada d'un nou soci, socios.com. I a veure si també s'hi podria incloure una possible recompra. Té a veure amb la venda del metavers i l'NFT", ha explicat Laporta.