El FC Barcelona es proclamava campió de la categoria Mini Masculí el passat diumenge al Pavelló Joel González de Vilafant després de derrotar al Joventut de Badalona per 107-120.

Els Campionats de Catalunya es disputen cada final de temporada reunint els millors equips de cada demarcació territorial. El passat cap de setmana van coincidir a l’Alt Empordà la celebració de tres campionats. A Vilafant es disputaven els partits de la categoria Mini Masculí, a Llançà els d’Infantil Masculí i a Figueres i Peralada els de categoria Mini Femení.

Participació local

En categoria Mini Masculí es reunien equips de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona. Els participants varen ser el FC Barcelona, el SESE, el Joventut de Badalona, el Bàsquet Girona, el Carmelites CBT, l’Adepaf U12, el Sagrat Cor i el SEDIS. L’equip de Figueres format pels jugadors: Guillem Rabert, Pol Pujol, Xavi Falla, Oriol Garcia, Àlex Pons, Martí Pujades, Martí Pallissera, Jan Carbó Reixach, Jan Carbó Buixeda i Ernest Palomera van quedar en 4a posició al vèncer al Sagrat Cor per 72-78 al primer partit i perdre l’últim contra el SESE per 130 a 84.

Mentrestant a Llançà es disputaven els campionats de la categoria Infantil Masculí de nivell A, on hi participaven: el SEDIS Fustes Grau, el CB Adepaf-Grifeu, el CB Cantaires de Tortosa i el CB Vic.

En categoria Infantil Masculí és el conjunt format per l’Adepaf - Grifeu va aconseguir el subcampionat després de perdre 55-78 a la final contra el Club Bàsquet Vic. Els jugadors que han aconseguit aquesta fita pels seus clubs són: Jaume Roqué, Pere Bonareu, Jan Nogué, Adrià Tarrés, Iu Farrerfabrega, Xavi Campistol, Jose Luis González, Nolann Cordon, Joel Alsina, Marc Ayats i Iu Simon, el grup ha estat entrenat per Joan Nogué i Jordi Marull i acompanyats pel delegat David Bonareu.

Adepaf - Grifeu Llançà es proclamen Sots Campions de Catalunya d'Infantil Masculí Nivell A CB Adepaf - Grifeu