La jugadora i capitana del Barça Femení, Alèxia Putellas, ha valorat "haver arribat a totes les finals aquesta temporada", per la qual cosa volen aixecar la Copa de la Reina, l'últim títol en joc que disputaran aquest diumenge (11:30 hores) contra l'Sporting Huelva.

"Som el Barça i hem de competir per guanyar cada títol. Hem arribat a totes les finals aquesta temporada i volem aixecar la Copa. La 'Champions' no la vam aconseguir, però hem reposat i estem amb moltes ganes", ha dit Putellas en la roda de premsa prèvia a l'enfrontament.

La capitana del conjunt català ha destacat l'ambició de l'equip per afrontar la final. "La responsabilitat de guanyar sempre hi és, des del primer dia que vaig arribar és un objectiu. És clar que volem guanyar diumenge i estic segura que la gent es desplaçarà a Alcorcón", ha apuntat.

El municipi de la Comunitat de Madrid acollirà la final de la Copa de la Reina, que se celebrarà a l'Estadi Municipal de Santo Domingo, un escenari amb una capacitat de 5.000 persones. "No ens ha sorprès, però les experiències que hem viscut al Camp Nou i a Torí difícilment es puguin repetir", ha afegit la capitana.

Preguntada per la calor, ja que juguen a les 11:30 hores, la jugadora ha destacat que "a 30 o 40 graus no es rendeix igual que quan estàs a 20 graus màxim, és lògic".

Finalment, Putellas es s'ha referit al ritme competitiu de la lliga francesa, després de caure (1-3) a la final comtra l'Olympique de Lió. "Qualsevol jugadora que hagi jugat a Espanya i França ho sabrà millor que jo. No dic que una lliga sigui millor que una altra, només que una de les seves virtuts és la intensitat i aquí la qualitat, però la intensitat és diferent", ha matisat.

L'actual Pilota d'Or ha reconegut la fatiga acumulada després de competir durant deu mesos. "Arribem com se sol arribar a hores d'ara i lògicament no és el mateix que competir al novembre", ha sentenciat.