L’Agrupació Esportiva Roses continuarà una temporada més a Segona Catalana després de certificar la salvació en l’última jornada de la segona fase per la permanència. Els nois que entrena Ramon Pérez es van desfer del Cassà (2-0), que estava imbatut, amb dos gols a la primera meitat d’Alioune Gueye (13’) i Èric Pérez (33’).

La victòria era necessària per evitar el descens ja que el seu rival directe, el Palafrugell, també va fer els deures contra el Besalú (5-2), però baixarà en tenir el goal average perdut contra els rosincs. L’AE Roses acompanyarà l’Empuriabrava-Castelló a Segona el proper curs. Els de Txema Ortega ja havien aconseguit la salvació a la jornada abans i en el comiat es van veure superats de nou pel Farners (0-3). Els emporitans seguiran a una categoria que van aconseguir el 2019. En canvi, el Llançà tornarà a Tercera Catalana tres anys després. Els llançanencs, descendits en l’anterior partit, no van poder acomiadar la lliga amb un bon sabor i van perdre al camp del Quart (3-2) amb gols de l’honor a la recta final de Raül Coloma i Damià Granollers.

Derrota a Torroella

Al Marca de l’Ham encara li queden quatre jornades més. Els nois d’Edu Ortega hauran de remar per salvar-se després de perdre al camp del Torroella de Montgrí (2-1) amb gol de Nico Ortega i amb dos expulsats en els darrers minuts.