Xavi Tomasa (Ironwill Barcelona) ha estat el guanyador de la 17a Marató d'Empúries, que s'ha celebrat aquest diumenge, amb un temps de 2:30:15. En categoria femenina, la guanyadora ha estat Sílvia Segura (Ironwill), que ha establert un nou rècord de la prova amb 2:58:01.

Xavier Tomasa en el moment de creuar la línia de meta Ajuntament

Un total de 906 persones s'han inscrit aquest any a les diferents proves de la Marató d'Empúries: Marató, mitja marató, 10 km, 5 km i proves infantils, que s'han celebrat aquest cap de setmana.

La guanyadora, Sílvia Segura Ajuntament

A la mitja marató, el guanyador ha estat Miki Solé (Ironwill), amb un temps de 1:13:35. En categoria femenina, la primera a creuar la línia d'arribada ha estat Sílvia Roca (Smarfit Calldetenes), amb 1:29:56.

La cursa infantil de dissabte Ajuntament

Pel que fa referència a la cursa dels 10 km, el primer ha estat Ferran Coll (Triatló Fisiorutpujol.com), amb 32.57. En categoria femenina, la guanyadora ha estat Irene Gorban (km 42.195 Marseille), amb 38:18. Es dóna la circumstància que Gorban ja havia estat la guanyadora de la cursa dels 5km, celebrada dissabte. En categoria masculina el primer dels 5km va ser Ignasi Gubert. A les curses infantils del dissabte es van inscriure uns 130 corredors aquest any.

Podeu consultar  tots els resultats en aquest enllaç.