Els quatre equips altempordanesos de Segona Catalana continuen la seva lluita per la permanència a la categoria, en la segona fase de la temporada. En el duel comarcal, l’Empuriabrava-Castelló es va desfer del Llançà (3-2) i va sumar els primers punts del segon tram. El conjunt de Txema Ortega va encarrilar el partit amb 3-0 amb gols d’Ale Montoro (11’), Toni Ruedas (20’) i Pol Compte (49’) i van acabar demanant l’hora després de veure com els llançanencs retallaven distàncies amb gols d’Espinosa (58’) i Aleix Oliva (63’) i de jugar els darrers minuts amb un home més.

El Marca de l’Ham va sumar el segon punt consecutiu (0-0) al camp de l’Amer i el va acabar donant per bo, ja que els amerencs van estavellar fins a tres pilotes al pal. Els d’Edu Ortega es troben en zona de salvació.

En canvi, l’Agrupació Esportiva Roses no va tenir el dia davant el Besalú (1-4) i va encadenar la segona derrota en un duel que perdia 0-2 al minut 12. Tot i que Batis va retallar distàncies poc després, els garrotxins van sentenciar abans del descans.