L’Esplais ha celebrat el Carnaval abans d’hora a Castelló d’Empúries, i és que les castellonines han sumat el triomf de la jornada davant la Vall d’En Bas (3-0), en un partit molt complet de les altempordaneses. A més, l’equip suma la segona victòria consecutiva, la tercera de la temporada, i les de Paula Segarra ja sumen deu punts per situar-se en l’onzena posició.

Respecte al duel, les castellonines han dominat el resultat des del primer moment, on Natàlia Ramírez ha obert la llauna (19’), Amandine Garriga ha posat el segon gol de la tarda (36’) i Alexandra Cortizo ha arrodonit el marcador (63’), abans del descans corresponent al Carnaval.

Per la seva banda, l’AE Roses no ha competit aquest cap de setmana –li tocava descans–, i la Unió Esportiva Figueres, a Primera, tampoc, després de suspendre el duel davant el Mataró.