El davanter Ferran Torres ja és oficialment jugador del FC Barcelona, després de signar un contracte amb el club blaugrana fins al juny del 2027, segons ha informat l'entitat en un comunicat aquest dimarts.

"El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el Manchester City per al traspàs de Ferran Torres. El jugador ha signat contracte amb el club per a les pròximes 5 temporades, fins al 30 de juny del 2027, amb una clàusula de rescissió de 1.000 milions d'euros", ha expressat l'entitat.

En un vídeo penjat a les xarxes socials del FC Barcelona, el davanter reconeix que està "molt content" d'unir-se "a aquest gran club". "Serà un orgull vestir aquesta samarreta", afegeix Ferran Torres.

Dilluns vinent dia 3 de gener, a partir de les 11.00 hores, tindrà lloc la presentació de Ferran Torres com a nou jugador del FC Barcelona, en un acte previ a l'entrenament de portes obertes del primer equip de futbol, al Camp Nou a partir de les 12.00. Després de l'entrenament, el jugador atendrà els mitjans de comunicació en una roda de premsa telemàtica.