Vilafant

El Futbol Sala Vilafant, present en les comarcals

Tres benjamins i dos alevins de la base del club vilafantenc han participat en el torneig de seleccions comarcals d’aquest cap de setmana

El torneig s’ha celebrat a Blanes

El torneig s’ha celebrat a Blanes / Emporda.info

Emporda.info

Cinc jugadors de la base del Futbol Sala Vilafant han competit aquest cap de setmana en el torneig de seleccions comarcals organitzat a Blanes, amb combinats de jugadors d’arreu del territori. Els benjamins Pedro, Nil i Oriol, juntament amb Gabriel i Simó en categoria aleví, han estat els representants del club seleccionats per Aleix Bonmatí per a disputar aquest campionat.

«L’experiència va ser magnífica. En benjamins va costar una mica més, perquè era la seva primera experiència, amb partits molt complicats, però Pedro, Nil i Oriol van poder gaudir de la selecció. En alevins, els duels van ser més disputats i van tenir opcions fins a l’últim minut. Ara ja se’ls hi comença a demanar més rigor i competitivitat i van respondre molt bé. En general va anar molt bé, aquests aprenentatges sempre són bons per al desenvolupament dels jugadors», explica Bonmatí sobre els jugadors vilafantencs que van competir a Blanes.

«Per al Futbol Sala Vilafant és molt positiu que jugadors de la base puguin formar part d’aquestes primeres edicions de les comarcals, i són graus d’experiència per a aprofitar i sumar al club», explica el seleccionador que, també, forma part de l’organigrama intern d’entrenadors del Futbol Sala Vilafant. I és que, en aquest sentit, la base vilafantenca continua creixent des del punt de vista qualitatiu, no només aportant jugadors a la selecció, sinó, també, en el dia a dia i resultats del club.