L’Atlético de Madrid ha fet els deures i ha guanyat el seu partit davant del Valladolid, proclamant-se així campió de LaLiga 2020/2021. Els de Cholo Simeone sumen un total de 86 punts i deixen en segon lloc el Real Madrid, que també ha guanyat a Villareal, i aconsegueix 84 punts.

El segon tram de la temporada ha estat difícil per a l’Atleti. El conjunt madrileny va arribar a tenir més de deu punts d’avantatge en relació amb els seus màxims perseguidors, però finalment ha aguantat la pressió i ha conquerit un títol que no guanyava des de la temporada 2013/2014.

Luis Suárez, de nou campió

Luis Suárez va arriba a l’Atlético de Madrid el passat mercat d’estiu i ha complert amb escreix el seu objectiu a Madrid: seguir sent competitiu un cop va deixar el Barça. El davanter uruguaià, igual que Marcos Llorente, ha alçat el club de Manzanares a la posició més alta de la competició domèstica. Amb 34 anys, Suárez ha marcat 21 gols en 32 partits de lliga, ha donat tres assistències i molts punts a l’equip. Sense anar més lluny, ha estat l’encarregat de tancar les dues darreres remuntades en les dues dues últimes jornades de lliga: davant l’Osasuna va marcar el 2-1 final, i el mateix ha passat contra el Valladolid.

Al final, el famós lema “partido a partido” implantat per Simeone ha donat els seus fruits i l’Atlético de Madrid pot celebrar el títol de lliga.