L'exjugadora de l'Uni Nadia Colhado reforçarà el Liontek Gernika la temporada vinent i es retrobarà amb Rosó Buch. El club basc va anunciar ahir el fitxatge de la internacional brasilera (31 anys i 1,93), que «aportarà físic, rebot i intimidació» a un Gernika que ja s'ha assegurat la continuïtat de Nogaye Lo i Margaret Roundtree i la incorporació de Paula Ginzo.

Colhado va jugar el curs passat al Flammes Carolo, on només va disputar cinc partits per culpa d'una lesió al canell que ja la va fer passar pel quiròfan a Girona.

Da Silva, a l'Estudiantes

El Movistar Estudiantes va anunciar ahir la incorporació de Sofía Gomes da Silva (30 anys i 1,90), una altra exjugadora de l'Uni Girona. La internacional lusitana ha jugat les dues darreres temporades al Namur Capitale belga. Da Silva va jugar la temporada 2016/17 a l'equip gironí i va disputar 17 partits en Lliga Femenina en els quals va fer una mitjana de 4.2 punts i 3,5 rebots amb 4 de valoració; i 3.8 punts, 4.6 rebots i 5 de valoració en 8 partits d'Eurocup Women.

Da Silva assegura que "tornar a Espanya és tornar a casa. El club tindrà el 100% de mi, com a jugadora i com a persona".