Vicenç Batlle i Nerea Obeso, membres de l'equip de regates del Club Nàutic l'Escala, recollien dos dels guardons que repartia la Festa de l'Esport de l'Escala. La quarta edició de la cerimònia, que reconeix la tasca dels esportistes escalencs durant la darrera temporada, va tenir lloc ahir divendres 7 de febrer a la Sala Polivalent del Municipi.

Batlle s'enduia el premi pels resultats obtinguts aquest 2019. El regatista, que navega pel Club des de 2009, aconseguia el 12è lloc al Campionat d'Espanya de Laser Master i classificar-se pel Campionat d'Europa 2019 de la mateixa classe, on finalitzava a la posició 44 de la categoria Grand Master de Laser Standard. La trajectòria d'en Vicenç, resident a l'Escala i pare de tres fills navegants del Club, és, però molt més extensa i multidisciplinar.

Va començar a navegar de ben jove amb windsurf i ara és un regatista molt actiu, també, de creuer i de la classe J70. En aquesta disciplina, participava, aquest any, al Campionat d'Espanya, que es va celebrar a l'Escala el passat mes de juny. Tant pels seus resultats com pel seu palmarès, Vicenç Batlle és tot un referent de l'esport de la vela a la província de Girona.

Esportista Infantil Individual Femenina de la temporada

Nerea Obeso, per la seva banda, rebia el guardó per la seva ràpida evolució la darrera temporada. Obeso, de 10 anys, navega des de ben petita amb la classe infantil Optimist i és regatista del Club des de 2019. Si bé començava al Grup 3 de la modalitat, en tant sols un any ha ascendit fins al Grup 1, reservat únicament als 80 millors regatistes d'Optimist. Per la seva projecció com a esportista, a més, la Nerea posa en valor l'esport femení en un esport tan minoritari com la vela.

La Nerea i en Vicenç assistien a la vetllada, que va repartir un total de 24 reconeixements, acompanyats d'amics, familiars i companys de navegació.