La jugadora del TT Tramuntana Figueres Claudia Caymel s'ha proclamat Campiona d'Espanya Absoluta 2020 en la categoria individual. A més, va concloure finalista de dobles, al costat de Sofía Barba, en les finals de la competició nacional, que es va celebrar el dijous 30 de gener a la Ciutat Esportiva de la Diputació de Granada.

Caymel va superar en un partit ple d'emocions a la granadina Ana García. Amb un resultat de 4-0, Caymel va aconseguir gestionar millor els temps i es va adjudicar el seu primer títol nacional. La catalana va aconseguir la final guanyant a Ana Vertiz, en quarts, i a Ángela Rodríguez, en semifinals.

Per part seva, Ana García va dibuixar el seu camí al partit pel títol vencent a Yolanda Enriquez, en quarts, i a Alba Fernández, en semifinals.

En dobles, l'alacantina Marina Ñiguez i la catalana Alba Fernández es van imposar en una emocionant final, on van remuntar fins a quatre punts de partit en el cinquè set davant la dupla Barba-Caymel. D'aquesta manera, Ñiguez-Fernández van passar del 6-10 al 12-10 final, que els va donar el títol de Campiones d'Espanya 2020.

En dobles mixt, la granadina Ana García es va proclamar com a Campiona d'Espanya, al costat de Jesús Cantero. Els palistes del UCAM Cartagena TM als esportistes de l'Universitat de Burgos TPF Zhipei Wang i Jorge Ausin, per 3-2, en la final.