La Unió Esportiva Figueres ha plantat cara a l'Hospitalet, líder en solitari del grup cinquè de Tercera Divisió, en un partit jugat de tu a tut entre els dos equips. L'Estadi de Vilatenim ha viscut un diumenge de bon futbol. El matx ha començat amb la sacada d'honor a càrrec del soci David Pérez. La Unió ha entrat al camp amb ganes de puntuar i ho ha deixat clar, de bon començament. Bora Barry, que avui lluïa el braçalet de capità, ha fet l'1-0 en el minut 27 amb un bon xut que el porter visitant no ha pogut aturar.

L'Hospitalet no ha afluixat a la recerca de millorar la seva situació. Fruit de la seva pressió, ha arribat el gol de l'empat 1-1, marcat per Antonio en el minut 38, després d'aprofitar el rebuig d'una bona aturada d'Embela. Els dos equips han seguit lluitant, amb potència però sense més encert davant la porteria rival. El visitant Morales ha estat expulsat en el minut 90 en veure la segona targeta groga. L'empat a 1-1 no s'ha mogut.