El 'trident' del Barça, format per Antoine Griezmann, Leo Messi i Luis Suárez, ha aparegut a Eibar i el conjunt català s'ha emportat un fàcil triomf (0-3), que li permet alçar-se a la primera plaça de la classificació, de moment.

El primer en marcar ha estat Griezmann, que ha tornat a trobar-se amb el gol a la primera part del partit a Ipurua, que ha finalitzat amb victòria blaugrana de 0-1. El Barça n'ha tingut prou amb una passada llarga de Lenglet que ha aprofitat molt bé el francès.

Malgrat l'assetjament local i un un contra un que Dmitrovic ha frustrat a Messi, els visitants han arribat al descans amb avantatge al marcador, gràcies a la qualitat individual dels seus jugadors, més que pel seu joc en equip.

Messi (assistit per Griezmann) i Suárez (assistit per Messi) han culminat a la segona part el gol del francès, i els culers (amb molt més control al segon temps) han acabat guanyant de forma plàcida un partit en què els visitants no han tingut gaires problemes per mantenir la seva porteria a zero.

Malgrat un gol anul·lat pel VAR, el Barça ha estat molt superior i no ha patit a la segona part, i fins i tot Valverde ha dosificat els seus jugadors pensant en el partit de Champions d'aquesta setmana a Praga.