Tot i la derrota, el cop més dur per al Figueres ahir a l'Olímpic de Terrassa (2-1) va ser la greu lesió del seu fitxatge estrella Carles Coto. L'extrem figuerenc, que debutava ahir amb els blanc-i-blaus, va haver de ser retirat del terreny de joc en ambulància amb el pitjor diagnòstic: fractura de peroné i luxació de tíbia.

Coto va patir una caiguda al minut 17 en una disputa amb Corominas, que va aturar el joc durant 20 minuts a causa de l'espera dels serveis mèdics. El partit es va reprendre amb un insistent Sergi Arranz que feia anar de bòlit el porter Embela. El figuerenc va posar l'empat, després que els de Xavi Agustí s'avancessin al marcador amb un cacau d'Ivan Vidal al minut 51. Competint amb la màxima intenistat, el Figueres va topar amb l'encert dels locals. I és que quan només quedaven 10 minuts pel xiulet final, Àlex Fernández va clavar el gol de la victòria. Els de Xavi Agustí ja no van tenir opcions i se'n van tornar sense punts i amb la greu lesió de Coto.