A Segona catalana hi ha opcions de tots colors per als equips altempordanesos. D'una banda, hi ha l'Escala mantenint vives les garanties per disputar el play-off després d'imposar-se a l'Abadessenc en un partit amb pluja de gols (5-3). Els de Sepu són segons amb un punt menys que el líder Bescanó, que en té 69. La pròxima jornada visitaran el Bosc de Tosca, quart classificat.

De l'altra, hi ha la Marca de l'Ham amb certa tranquil·litat des de mitja taula. La victòria del passat cap de setmana davant del Vilartagues (0-2), deixa als figuerencs a la desena posició amb 38 punts, set més respecte al descens.

Amb una situació molt diferent i, fins i tot, crítica hi ha el Base Roses. Després de rebre un dolorós 7-1 per part del Camprodon, els rosincs continuen al cuer amb només 23 punts. Ara mateix, la salvació els queda a 12 punts. Per tenir un final feliç, necessitarien guanyar els últims quatre partits i que la resta de rivals punxés.