El vilajuïguenc Pau Coll ha estat protagonista, el cap de setmana passat, per la seva presència a la Copa Catalana de Curses Verticals i pel «fitxatge» per la selecció absoluta d’esquí de muntanya. Per un costat, el corredor de l’Ski Club Camprodon s’ha proclamat sotscampió d’una competició que constava de tres proves i que va tancar el dissabte passat amb la nocturna Crononiu, a l’estació d’esquí de La Molina.

A la prova amb més nom mundial

A la prova amb més nom mundialD’altra banda, Coll va ser presentat com a nou membre de la selecció catalana d’esquí de muntanya. L’altempordanès és una de les dues novetats que té Catalunya, formada per una quinzena de cor­redors i corredores. Amb la selecció, que renuncia al Campionat d’Espanya, tindrà la primera gran cita del 13 al 16 de març a Arêches Beaufort, escenari del Tour de França de l’esquí de muntanya: la Pierra Menta. Es tracta d’una de les tres proves de la Grande ­Course, la competició amb més nom en el món de l’esquí de munta­nya.

Abans, el 3 de març, Coll és previst que disputi el campionat de Catalunya individual a la cursa Pocatraça, que es correrà a Núria.