Futbol

La passió per la UE Figueres arriba a El Chiringuito

Un aficionat del club figuerenc mostra la samarreta del centenari i recorda el pas de D'Alessandro al club, en el programa que dirigeix Josep Pedrerol

Fernández, en el programa de Pedrerol

Fernández, en el programa de Pedrerol

EMPORDA.INFO

La Unió Esportiva Figueres ha arribat, aquest dilluns a la nit, al programa de televisió El Chiringuito de Jugones, que s'emet a Mega. En un dels moments del programa, que presenta i dirigeix Josep Pedrerol, el figuerenc Miquel Fernández ha mostrat la samarreta d'aquesta temporada, que coincideix amb el Centenari, i ha recordat el pas de Jorge D'Alessandro a l'entitat altempordanesa. El tècnic argentí és un dels col·laboradors d'El Chiringuito de Jugones i va entrenar el Figueres a la temporada 1991/92, la de la promoció d'ascens fallida a Primera Divisió contra el Cadis. Aquest fet ha despertat l'interès del mateix Pedrerol i de Tomás Roncero, un dels seus col·laboradors.

Fernández ha fet les pràctiques del postgrau de resolució de conflictes públics i mediació comunitària a la Unió Esportiva Figueres, enfocat al comportament dels pares a les grades.