El primer equip de l'Empuriabrava-Castelló va aconseguir, ahir dijous, dia de Tots Sants, la novena victòria inicial a Tercera Catalana en el camp del Sant Pere Pescador (1-4). El conjunt que entrena Albert Albert segueix sense aturador i es va desfer d'un rival que s'havia avançat amb un gol de Llach en el minut 6 i que va disputar l'última mitja hora amb nou homes per les expulsions de Lagresa i Salam. Aquest fet ho va aprofitar el conjunt de l'Aeròdrom, que va capgirar el marcador amb un trio de gols del pitxitxi Alberto Jiménez, botxí contra el seu exequip, i un gol de Cesc Sansalvadó.

Amb aquest triomf, el novè consecutiu, l'Empuriabrava-Castelló ha realitzat el millor inici de segle, en clau altempordanesa, de la penúltima categoria del futbol territorial, superant els registres del Llançà de la temporada 2000/01. Els d'Albert ja tenen sis punts de coixí en el lideratge respecte al Begur, a qui rebrà l'11 de novembre.

Per Tots Sants, a Tercera Catalana es va suspendre el Navata-Llançà, previst pel dimecres, per la pluja. Mentrestant, aquest divendres (21.15 h) el Cistella juga un partit pendent al camp de l'Atlètic Bisbalenc.

Triomf del Figueres, empat de la Jonquera i derrota de la Marca

En la resta de categories que s'han jugat a les últimes hores, a Tercera Divisió el Figueres es va desfer de la FE Grama (2-0) amb gols d'Èric Vilanova i Carles Tena; a Primera Catalana la Jonquera va empatar en el camp del Vic (0-0) i a Segona el Marca de l'Ham va cedir davant el Caldes de Malavella (2-3) amb gols de Juan David Pacheco i André Mabil, que acabaria expulsat.

L'Espolla, de dol

A Quarta Catalana, el Fortià es va imposar al camp del Vilajuïga (0-1) amb un gol de Guillem Sanz en el minut 89, mentre que el Vilafant-Lladó, inclòs en el Memorial Gaspar Requena, es va ajornar pel 9 de desembre, així com el Sant Llorenç de la Muga-Espolla, suspès per la mort de Jaume Llonch, exjugador dels espollencs i pare de l’actual segon entrenador.