Qui sap si a l’Empuriabrava-Castelló ja li acompanya la sort del campió perquè el dissabte passat es va desfer del Navata (2-1) en un partit que anava perdent 0-1 en el minut 80 per un gol de Dani O. A la recta final, i després d’insistir-hi, els nois d’Albert Albert van poder batre un segur Patet mitjançant Guillem Güell (80’) i Pitu Labrador (89’).

D’aquesta manera, els de l’Aeròdrom acumulaven vuit victòries inicials, una fita que en el segle XXI, a Tercera Catalana -i a l’antiga Segona Regional- només havia aconseguit en clau local el Llançà, a la temporada 2000/01. Fa 18 anys els llançanencs van iniciar el curs com un coet, guanyant els primers vuit partits, però en el novè va cedir contra l’Atlètic Bisbalenc. Així, si l’Empuriabrava-Castelló supera el Sant Pere Pescador, aquest dijous (17.30 h), a fora, en un duel pendent, registrarà la millor arrencada.

Amb el triomf contra el Navata de Manel Cabezos, els vermells també van deixar enrere les set victòries inicials que l’Agullana havia assolit a l’exercici 2014/15 -a la vuitena jornada, els alberencs, aleshores entrenats per Pepe Mesas, van perdre la imbatiblitat de cop contra el Cistella.

Retorn d’Alberto Jiménez

El líder indiscutible del grup -té tres punts respecte al Begur, que va punxar davant l’Agullana (1-1) i un partit menys- pot eixamplar la distància per Tots Sants en el camp del Sant Pere, un rival que tindrà l’absència destacada per sanció de Carles Giménez. El duel servirà de retorn per a Alberto Jiménez, màxim realitzador de l’Empuriabrava-Castelló amb 12 gols i jugador del Sant Pere quasi tota la temporada passada.

El Sant Pere Pescador fitxa Hamza, migcampista de l’Escala

El Sant Pere continua nodrint-se de peces de l’Escala i el darrer jugador que han captat és Hamza Benmessaouad, de banda esquerra i que va debutar el dissabte contra l’Esplais. Hamza segueix les passes de Quesada, Adrià Ser­ra, Ricard Ferrer, Alabert, Giménez, Pepe, Salam i Jonas, entre d’altres.

El Vilamalla, Navata i Sant Pere es presenten aquest diumenge

Aquest diumenge tres clubs de Tercera faran la presentació dels seus equips. Per un costat, la posada en escena dels vilamallencs serà a les 11 del matí, abans del duel de l’amateur contra el Sant Pere (12.30 h). La dels navatencs serà a les 16, abans del partit del primer equip amb el Begur (18 h). I, la dels santperencs, a les 15 h, abans del partit del primer equip femení contra el Barça B (17 h).

Joan Santos suma el primer punt amb l’Agullana contra el segon

L’Agullana, entrenat pel figuerenc Joan Santos des de fa dues setmanes, va sorprendre el Begur, el segon classificat, a camp contrari (1-1). Els alberencs es van avançar amb un gol matiner de Jordi Casademont, migcampista que la temporada passada estava en el juvenil de la Jonquera.