n El Girona encadena quatre partits sense conèixer la victòria. Ahir la tenia a tocar, però un gol de penal dels visitants a 32 segons per al final va truncar les aspiracions de l'equip entrenat per Ramon Benito.

Els gironins no tenien al davant un rival fàcil. El Reus Deportiu encara no ha encaixat cap derrota aquesta temporada. Ahir, perdent per 2-4, va aconseguir remuntar fins a 5-4 quan faltaven sis minuts, però al final es va quedar sense el premi de la victòria.

IGUALADA - LLORET vila esportiva

n Després de guanyar la setmana passada davant l'Alcoi, el Lloret va encaixar una nova derrota a la pista de l'Igualada. Els lloretencs van deixar escapar un 0-2 a favor que havien aconseguit en la primera meitat. Els visitants anaven per davant al marcador al final del primer temps (1-2), però un gol just començar la segona part i dos gols més en els últims 10 minuts van fer que el Lloret caigués per segon cop aquests temporada. No ho feia des de la primera jornada.