El Club Esportiu Llançà va presentar, el diumenge passat al matí, els 18 equips i més de 200 jugadors que té aquesta temporada. L’acte, encapçalat pel president, Jordi No, va servir per iniciar el gruix d’actes dels 100 anys de l’entitat blanc-i-vermella i va comptar amb l’actuació dels Vailets de l’Empordà, alçant un pilar, i de Fredrik Strand, cantant l’himne a cappella, entre d’altres. Els llançanencs han anat augmentant el potencial de la base en els darrers anys i ho demostra que, el primer equip, establert a Tercera Catalana i amb opcions d’ascens, està nodrit per jugadors del poble i sorgits del planter. Per seguir consolidant el projecte formatiu, enguany el Llançà comptarà amb el patrocini de La Locanda Pizza.

Aquesta empresa d’elaboració de pizzes, amb seu a Vilamalla, ha apostat des de l’arribada dels nous propietaris, al març passat, per esponsoritzar els esports minoritaris i l’esport educatiu. A més del club llançanenc, La Locanda Pizza ha ajudat altres entitats catalanes, com l’ASME-Tucans d’hoquei en línia, el club de futbol barceloní del Guineueta, l’Handbol Sant Joan Despí i el corredor de milla urbana Josep Ramon Sanahuja.

«Per l’aposta per la pedrera»

La Locanda Pizza posarà la firma a pràcticament la totalitat d’equips del Llançà, concretament a 14. Però, què ha portat la firma altempordanesa a apostar pels llançanencs? «L’esport és salut, cultura i educació. Aquesta educació es construeix en les escoles de futbol que prioritzen aquest eix per sobre dels resultats esportius. El CE Llançà va apostar fa uns anys per un projecte esportiu on aquells jugadors del poble que havien triomfat a la comarca i al país tornaven per agafar les regnes esportives de l’entitat. Per l’aposta clara per la pedrera, hem decidit patrocinar aquest equip», expliquen. Des de La Locanda Pizza recomanen la pràctica esportiva, amb uns hàbits de vida saludable, compaginat amb una bona i variada alimentació.

Des del 2008

La Locanda Pizza és una empresa que elabora i distribueix pizzes artesanes que té seu a Vilamalla i que aposta per «un creixement sostenible de l’entorn i de les persones», afirmen. Es va crear el 2008, però l’entrada de nous propietaris, al març passat, ha donat un gir complet a la firma. Les seves pizzes són fresques, fetes a mà i es poden trobar a supermercats, petites botigues o xarcuteries. «Mai comprarem una màquina que pugui substituir les persones», afegeixen. Per conèixer-los més podeu visitar el web lalocanda.pizza.