La golejada (6-1) del París Saint-Germain a l'Estrella Roja el passat 3 d'octubre està sent investigada per la UEFA davant un possible cas de compra de partits, segons ha informat aquest dijous el diari francès L'Equipe.

El prestigiós mitjà afirma que l'organisme que regeix el futbol europeu hauria alertat la Policia en rebre informació fiable sobre un tripijoc gestat per un directiu del club serbi, en la segona jornada de la fase de grups.

Segons explica la informació, aquest directiu hauria apostat uns cinc milions d'euros per la derrota del seu equip per cinc gols de diferència. Des de la UEFA no s'ha confirmat la investigació, que estaria sent duta a terme pel fiscal Nacional de Finances (PNF) a França.

Les sospites cap al que podria ser el major escàndol de manipulació a la Lliga de Campions s'alimenten amb l'actuació passiva dels visitants en diversos dels gols que van anotar els de Thomas Tuchel al Parc dels Prínceps. Una actuació que vindria marcada pels interessos del directiu i la seva aposta per uns guanys de desenes de milions d'euros.