La Tercera Catalana també aixeca el teló aquest cap de setmana amb tres equips altempordanesos que pugnaran per l´ascens a Segona. Després dels moviments de l´estiu, l´Empuriabrava-Castelló, el Sant Pere Pescador i el Llançà es perfilen, amb el permís de l´Atlètic Bisbalenc, com a candidats a estar a dalt.

El conjunt que entrena Albert Albert, tercer de la temporada passada, ha envoltat el golejador Robert Fernández amb una plantilla plena de contrastats. Per la seva part, els santperencs, dirigits per David Arias, que torna a les banquetes una dècada després, comptarà amb un bloc d´experimentats; mentre que els llançanencs, amb Enric Giménez a la banqueta, volen recuperar les sensacions de fa dos anys.

Sense fer soroll, però amb ganes d´estar a dalt, també hi haurà el descendit Roses, entrenat per Ramon Pérez; l´Agullana de Pepe Mesas, el Bàscara de Miquel Rivas i el Cistella de David Fuentes. D´altres, aspiren a tenir un curs sense patiments, com el Vilamalla, l´Esplais, el Vila-sacra, el Borrassà i els nouvinguts Portbou, Navata i Cabanes. La principal absència d´enguany serà el Vilabertran, que tot i haver-se salvat s´ha retirat per falta de junta i jugadors.

Tidiane (Vila-sacra) encapçala la llista de fitxatges «top»

La Tercera Catalana comptarà amb reforços d´autèntic nivell. D´entre els noms propis hi ha el del migcampista Tidiane Barry, fitxat pel Vila-sacra, procedent de la Jonquera -també té passat en el Peralada. L´Empuriabrava-Castelló també ha potenciat l´equip amb Gerard Fageda (l´Escala), Jordi Alforcea (Vilabertran), Alberto Jiménez (Sant Pere) i Pitu Labrador i Frank Caballero (Base Roses). El Sant Pere tampoc s´ha quedat curt, amb les arribades de Salam, Adrià Serra i Ricard Ferrer (l´Escala), Jordi Alabert i el retorn de Marquitos Cabezos, mentre que el Llançà ha recuperat Migue Martín (la Jonquera).