El Peralada-Girona B, de Segona B, continua perfilant la plantilla i en els últims dies ha signat l’arribada de quatre futbolistes i l’adeu de dos jugadors, seguint la política de tenir un grup sub-23. En el capítol d’altes, aquest dilluns s’hi ha afegit Kilian Duran, un lateral esquerre de 20 anys fitxat del Badalona i que té passat al planter del Damm i Atlètic de Madrid. Abans que ell, recentment havien arribat Paulino Pau Miguélez, un davanter de 19 anys que prové del Racing de Santander; el defensa francès de 20 anys Jordan Barroilhet (Montpeller) i el porter de 22 anys Marcel Lisak, que prové del segon filial del Girona.

En canvi, el davanter Manel Martínez ha marxat al Múrcia i el migcampista Iu Ranera a l’Almeria B.

Copa a Cerdanyola, diumenge

El Peralada-Girona B disputarà el primer partit oficial aquest diumenge dia 29 (19.30 h) en el camp del Cerdanyola del Vallès, de Tercera Divisió, a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya absoluta. Si superen aquesta ronda, s’enfrontaran al vencedor del Sant Andreu-Vilassar de Mar.

Triomf de mèrit contra el Nàstic

Abans de jugar contra el conjunt vallesà, l’equip de Chicho va obtenir, el dissabte passat, una victòria de mèrit en el primer amistós, contra el Nàstic de Tarragona, equip de Segona A (0-2) que va alinear els altempordanesos Pol Valentín i Roger Brugué.

El duel es va disputar a Salou i es va decantar pels altempordanesos gràcies a dos gols en el tram final de Moha Keita i Muritala. En aquest enfrontament, no hi eren Marc Vito, Èric Montes, Pedro Porro, Yhoan Andzouana ni Kevin Soni, ja que el mateix dia van jugar amb el primer equip del Girona un amistós a terres angleses contra el Bolton (0-0).

CF Peralada-Girona B 2018/19

Entrenador: Narcís Pèlach "Chicho" (2a temporada)

Altes: Kilian Duran (Badalona), Paulino Miguélez (Racing de Santander), Marcel Lisak (Girona C), Jordan Barroilhet (Montpeller), Iago Carracedo (Deportivo B), Roberto Sierra (Ontinyent), Mario Rodríguez (Sabadell), Nahuel Ferraresi (Torque -Uruguai-), Valery Fernández, Teo Quintero i Giorgi Kochorashvili (Girona juvenil).

Renovats: Èric Montes, Kevin Soni, Jose Suárez, Pedro Porro, Paik Seungho, Sergi Álamo, Marc Vito, David Serrano, Yhoan Andzouana, Albert Estellés, Xavi Boniquet, Joel Arimany.

Baixes: Bambo Diaby (Sporting Lokeren -Bèlgica-), Manel Martínez (Múrcia), Iu Ranera (Almeria B), Gianni Cassaro (Talavera), David Corominas i Cesc Clotet (Terrassa), Marc Vallhonesta (Besalú), Santi Bueno (Barça B), Pablo Carbonell, Maxi Villa i Andrés Romero.