Arribem a l'equador del F18 European Championship Costa Brava i ja només queden tres dies per conèixer els guanyadors. En aquesta tercera jornada de competició oficial s'han disputat tres proves i ja se´n porten nou en total, per la qual cosa els regatistes han pogut descartar-ne una -la pitjor-.

El gran protagonista de les proves d'avui ha estat el catamarà dels espanyols Mitch Booth (d'origen australià) i Rubén Booth Ferrando, del Club Vela Palamós. Pare i fill han aconseguit un 1r, 2n i 5è que els ha consolidat en la tercera posició del campionat, per davant del catamarà australià de Brett Burvill i Max Puttman, encara que al tractar-se d'un vaixell d'un altre continent aquest no competeix per el títol de campió d'Europa.

Les ratxes de més de 15 nusos de vent que han bufat avui al camp de regates de la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador, davant del càmping La Ballena Alegre, han fet les delícies de les tripulacions i han brindat moments espectaculars sobre l'aigua.

Al capdavant de la classificació general provisional del F18 European Championship Costa Brava, hi continua el catamarà grec de l'equip Red Bull de Iordanis Paschalidis i Konstantinos Trigonis, que avui ha obtingut un 5è, un 3è i un 1r lloc. Segon és el catamarà del belga Henri Demesmaeker i Morgan Wirtz (27è, 1r i 3r avui).

Les diferències entre els tres primers són mínimes i els tres propers dies de regates, en els quals es preveu un canvi de la direcció del vent que pot donar un tomb a la navegació, seran determinants per veure qui s'adjudica la victòria en el primer F18 European Championship que es disputa a Catalunya.