Per a la primera temporada a Segona Divisió femenina, el Sant Pere Pescador confiarà en el 95% del bloc de l’ascens i, de moment, s’ha reforçat amb quatre jugadores i ja en té 21. A finals del curs passat, la portera Xènia Cardona, del Cabanes, va apuntalar l’equip per a la Copa Catalunya i amb la temporada finalitzada, les santperenques han fitxat tres jugadores del juvenil-cadet del Girona. Es tracta de la defensa de Sant Climent Laia Arias, de la migcampista de Terrades Lydia Fernández -té passat al Llers i, com Arias, també en el Cabanes- i de la davantera de Torroella de Montgrí Virgínia Parella, més coneguda com a Mimi.

Les tres jugadores del Girona han competit a la màxima categoria catalana enguany, on han quedat dotzenes d’entre 16 equips.

Cristina, l’única supervivent

Les noies de Joan Pont i Quim Sala s’han assegurat pilars principals que van obtenir el títol de Preferent, com la portera Marina Barneda o les golejadores Blanca Cros, Sílvia Masferrer, Ana Ríos, Paula Denis o Laura Rey. De baixes, només n’hi haurà dues: Anaïs Pallas i la migcampista Cristina Pont, l’única supervivent de l’equip de l’inici, el 2009, que farà un pas al costat per motius laborals.

El clínic de Rey i Mery, ajornat

D’altra banda, l’entrenament obert que la jugadora del Sant Pere Pescador Laura Rey i la del Màlaga Maria Martí havien de realitzar el dijous passat en el camp del Llers, es va ajornar per motius personals. El club llersenc, organitzador de l’activitat per a joves d’entre 10 i 16 anys, anunciarà pròximament la nova data del clínic que preparen les exfutbolistes groc-i-negres.