20 de juny de 2018
20.06.2018
Futbol

El Figueres reforça la porteria amb Àlex Campos i renova el defensa Pere Espuña

El porter rosinc prové del Palamós, havia estat al planter figuerenc i també ha defensat els colors de la Pobla de Mafumet i l'Olot

20.06.2018 | 19:17
El Figueres reforça la porteria amb Àlex Campos i renova el defensa Pere Espuña

El Figueres ha anunciat, aquest dimecres, el seu quart fitxatge per a la temporada 2018/19. Es tracta del porter Àlex Campos, que prové del Palamós, de Tercera Divisió, i que també havia defensat els colors de la Pobla de Mafumet i de l'Olot. El porter de Roses, de 21 anys, ja coneix Vilatenim perquè hi havia estat en l'etapa de formació i és fill d'un exporter mític de l'entitat, Àngel Campos. El nou jugador del Figueres cobrirà, com a mínim, la baixa d'Aleix Díaz, porter del juvenil que va pujar al primer equip la temporada passada per l'adeu de Martí Bartrina a mig curs.

D'altra banda, el Figueres també ha aconseguit la renovació de Pere Espuña, defensa que va fitxar pels altempordanesos al gener passat. Amb el fitxatge de Campos i la continuïtat d'Espuña, l'equip que entrena Joan Esteva ja disposa de 12 futbolistes.

UE FIGUERES 2018/19

Entrenador: Joan Esteva (Europa).

Altes: Àlex Campos (Palamós), Èric Vilanova (Pobla de Mafumet), Eduard Subirana (Palamós) i Carles Tena (Europa).

Renovats: Sergi Romero, Pere Espuña, Ritxi Mercader, Joan Pons, Èric Pimentel, Albert Canal, Carles Gil i Eric Torres.

Baixes: Xavi Ferrón i Aleix Feixas (Girona C), Toni Cunill, Maik Molist i Gil Muntadas (Llagostera), Marc Bonaventura (Banyoles), Ferran Grau i Aleix Díaz.

Pendents: David Aroca, Jordi Hostench i Pep Chavarría.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook