El ral·li d'hivern Maroc Challenge va acabar abans d'hora per a l'equip rosinc del Gorditos Team, que hi va prendre part per tercera vegada del 2 al 9 de desembre. El tàndem format per Josep Lluís Martos i Sergio Cayuela va tenir problemes amb el motor del cotxe i només va poder córrer quatre de les sis etapes previstes, tant per zona de muntanya com pel desert. A les dues últimes, el suport del motor del seu Citroën AX, del 1990, va dir prou. Al final, van quedar quarts -de cinc equips- a la categoria Adventure C1.

“És una prova molt dura per als cotxes com el nostre i també ens va penalitzar que anàvem molt carregats, amb prop de 300 kg i 140 pilotes que vam repartir”, comenta Martos. I és que la intenció de l'equip del Motorclub Tocats Pels Clàssics no era pas guanyar, ni de bon tros, ja que aquest ral·li nord-africà té més aviat un caràcter solidari. A través de la seva ONG, Pilotes per un somriure, van repartir 140 esfèriques pels pobles que anaven passant.

Un Golf o un Sierra l'any que ve

Martos confessa que tenen la intenció de repetir en el Maroc Challenge l'any que ve, però “volem fer un salt de categoria amb un cotxe més potent, com un Volkswagen Golf o un Ford Sierra”.