El Figueres, amb la Tercera Divisió garantida, ha començat a posar fil a l'agulla a la propera temporada després de la renovació de Chicho a la banqueta. La primera novetat és l'entrada de l'exfutbolista professional Damià Abella, que farà d'assistent dels entrenadors, a més de ser el responsable de la preparació física.

L'ex del Barça, Osasuna, Betis, Racing, Middlesbrough i del mateix Figueres ja havia donat un cop de mà a l'aleví C blanc-i-blau en aquest exercici. L'altra cara nova és la d'Arnau Tarradellas, enguany entrenador de l'infantil B, amb qui ha aconseguit el títol i l'ascens a Preferent, que també assistirà els tècnics en els entrenaments setmanals. El grup el completen Aitor Yeto, segon entrenador; José Luis de los Reyes Gordillo, analista; Jordi Barrot, entrenador de porters; Ivan Pulido, delegat, i Met Vila, Moha Tama i Eloi Bordas, encarregats de material. L'única peça que falta per definir és la del fisioterapeuta després que Jordi Garcia hagi tancat una etapa de dos anys.

De la Jonquera, Horta i Girona B

La previsió és que renovin el 50% dels jugadors i a l'espera de tancar les primeres renovacions i baixes, tant Chicho, el tècnic, com Rafa Bonillo, el director general, s'encarregaran dels fitxatges després que Adam Fontes, el director esportiu, no hagi estat renovat. Així, mentre la Jonquera està pendent del seu futur, els unionistes s'han interessat pel jugador de banda Joan Pons, ex del Peralada.

Comptar amb futbolistes de la demarcació és un dels objectius de la Unió. En aquest sentit, homes com el figuerenc Sergi Arranz, ara a les files de l'Horta i etern pitxitxi de Primera Catalana, i el del santallogaienc Èric Pimentel, que ha acabat el curs en el Girona B després d'iniciar-lo en el Palamós, són dues opcions que el club s'ha plantejat.