28 de març de 2017
28.03.2017
40 Años
40 Años
Cursa de muntanya

L'Entre Castells de Vilajuïga vibra amb 550 corredors

El lleidatà David Adán s'imposa a la trail de 30 km en un cap de setmana "espectacular" amb cinc proves

31.03.2017 | 09:50
L´inici de les tres curses de l´Entre Castells

La quarta edició de l'Entre Castells va tancar amb èxit el cap de setmana passat amb un total de 550 corredors que van desfilar per les cinc curses de muntanya que havia organitzat el Grup Excursionista Capgirell, l'Escoleta Trailrunning Vilajuïga-Llançà i l'Ajuntament.

La prova reina, la trail, que passava de 24 a 30 km, va ser guanyada pel lleidatà David Adán (3 hores i 3 minuts), que va quedar per davant el rosinc Xavi Llamas i el cantallopenc David Alsina. En noies, el podi va estar format per Patricia Torres, Jess Garcia i Núria Puig.

En els calaixos de la cursa exprés, de 16 km, hi van pujar Rubén Hernández, Nil Domènech i Rajiv Marroig -masculí- i Alexandra Gómez, Anna Puigbert i Montse Rivera -femení­-, mentre que en l'esprint, de 8 km, hi van acabar sent Joan Boronat, Jose Mario Ruiz i Iu Jaume -masculí- i Laura Ramírez, Laura Pou i Elisabet Garcia -femení.

Aquestes tres proves van reunir 450 participants el diumenge, i el dia abans 25 van prendre part a la vertical (2,5 km), guanyada per Albert Cantenys i Marian Saló; i 65 nens i nenes a la kids (de 300 m a 4 km).

Paral·lelament a les proves, hi va haver xerrades a càrrec de Xavi Llamas, Gabriel Campistol i Helena Cabruja a l'Espai Armengol i una fira de muntanya. "La rebuda ha estat espectacular, amb corredors vinguts d'arreu. A més, la fira de muntanya ha tingut més estands i visitants que fa un any", resumia Èric Torres, president del GE Capgirell.

A l'edició en paper del Setmanari de l'Alt Empordà trobareu les classificacions completes de les curses de 30, 16 i 8 km

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook