L'atleta de Figueres Jordi Blanch -a l’esquerra de la foto- va aconseguir, dissabte passat a Austràlia, una més que meritòria tercera posició en el Campionat del Món de veterans d'atletisme. El corredor del Club Atletisme Figueres -i fins fa poc del Palafrugell Costa Brava- va penjar-se la medalla de bronze en els 100 metres tanques. Blanch, de 60 anys, havia participat en tres Mundials, però com a màxim havia obtingut una quarta posició, a Àustria, al 2006.

D'aquesta manera, va estrenar el seu medaller mundial després d'haver pres part, també, en set Campionats d'Europa. Blanch es presentava a Perth minvat de condicions després d'haver-se lesionat en un entrenament previ, però va acabar pujant el podi a la categoria màsters-60. "Estic molt content per la medalla, tot i que la cursa no ha estat gaire bona tècnicament, ja que a dos quarts de deu del matí no pots demanar gaire marxa al cos. El temps de 16,93 segons és acceptable", explicava el figuerenc a membres del seu club després de l'èxit.