La part capdavantera de Tercera Catalana continua encapçalada pel Llançà i el Bàscara, els únics que han sumat els nou punts en joc amb una superioritat força clara. La tercera alegria pel conjunt de Jordi Boix va arribar (2-0) davant el Cistella, en el retrobament de Petit davant el seu exequip. Ofensivament, Carles Chacón, fitxat de la Jonquera, i el fins fa poc punta del juvenil Enrique Garcia, van encarrilar la victòria a la primera part. Si al darrere Dani Lopera s’havia mostrat sòlid sota els pals, Edu Cortés es va estrenar aquesta temporada deixant la porteria a zero.

Per la seva part, el Bàscara de Miquel Rivas va desequilibrar la balança a la segona part amb gols de Quim Bover, Rubén Espinosa i Sergi Poch. Al davant, el rival era l’Albons, entrenat pel figuerenc Javi Fuentes i amb jugadors altempordanesos com Mohamed Sarrouti, ex del Roses, Sergio Rey o Cristian Raño.

La part alta del grup la completen el Torroella, que es va desfer de l’Esplais amb un gol en pròpia porteria (1-0), i quatre equips que tenen cinc punts i que es mantenen sense perdre: l’Empuriabrava-Castelló va obtenir un triomf històric davant el cuer, el Vilabertran (3-1), el Viladamat va agreujar la situació (2-2) de l’Atlètic Bisbalenc, un equip que prové de Segona Catalana igual que el Vilamalla, que va patir una nova derrota a casa, en aquest cas davant el Marca de l’Ham (0-1). El Sant Miquel també s’ha col·locat a la zona mitjana-alta sense fer soroll malgrat encaixar el gol de l’empat a Sant Pere Pescador a l’últim minut (2-2).

El Borrassà respira a Agullana

Després d’una derrota i d’un empat, el Borrassà va aconseguir la primera victòria de la temporada (1-3) al camp d’un Agullana que va perdre el seu primer partit. El conjunt que entrena Josep Salas va remuntar l’1-0 d’Àlex Alaminos a la segona meitat amb gols de Simón Fernández, Artur Navarra i Fran Farrés. Els borrassanencs han vist com finalment Andreu Vilaplana, defensa que jugava al Vilamalla, no acabarà vestint la samarreta blaugrana -a la foto, Mane i Artur Navarra pugnant per una pilota.