La lesió a l’esquena d’Aleix Prunés ha obert les portes de la titularitat a Xavi Gallego, porter figuerenc que aquest estiu ha iniciat una segona etapa a la Unió després del seu pas per la Jonquera, Peralada i Banyoles.

Com s'encaixa la derrota de diumenge, la primera del curs?

A ningú li agrada perdre i menys en un partit com el de diumenge, en què vam tenir més ocasions clares però la pilota no va entrar.

Què és el que va fallar o faltar?

No crec que s'hagi d'atribuir a errors. Vam tenir més ocasions i ells van tenir la sort de trobar-se amb un gol de rebot. Erem conscients que el Gavà té un bon equip i que seria un partit igualat.

Li fa la sensació que la Unió ha fet un pas enrere?

Només portem cinc partits i, tot i aquesta derrota, som sisens. Hagués estat molt agradable poder anar líders, però la lliga tot just acaba de començar.

En dues setmanes han empatat i han perdut a Vilatenim, on el balanç no és positiu. És el principal aspecte clau a millorar?

Vilatenim ha de ser un fortí i per les condicions del camp i la nostra manera de jugar hem d'aconseguir moltes victòries a casa al llarg de la temporada.

La lesió de Prunés li permet assolir minuts a la porteria. Com valora la seva actuació?

He d'aprofitar al màxim els minuts que em brinda la seva desafortunada lesió, per demostrar-li a lentrenador que pot comptar amb mi. Estic content dels minuts que he disputat fins ara. He de seguir entrenant al màxim i segur que les coses aniran bé.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.