19 de agost de 2015
19.08.2015
Bàsquet masculí i femení

El Toulouges B serà l'invitat en el Torneig Tramuntana

La segona edició del torneig de bàsquet entre equips sèniors de la zona serà el 12 i 13 de setembre a Roses

19.08.2015 | 10:39
L´Adepaf va guanyar la primera edició

La segona edició del Torneig Tramuntana de bàsquet tindrà lloc el cap de setmana del 12 i 13 de setembre a Roses. Es tracta d´un torneig de bàsquet entre equips sèniors de l´Alt Empordà que va néixer l´any passat a Llançà amb la participació només de nois i que enguany comptarà, també, amb un torneig femení. A la primera edició, el convidat per quadrar els grups va ser el Torroella de Montgrí i aquesta vegada el conjunt forà serà el filial del Toulouges francès, amb un nivell similar al que hi ha a Segona Catalana. La resta de set equips masculins que seran en el Torneig Tramuntana són els següents: L´Escala (Segona Catalana), Grifeu Llançà, Adepaf –campió de la primera edició–, Vilafant (Tercera Catalana), Castelló, Escolàpies (Tercera Territorial) i el sots25 del Roses, club que no té sènior.

Pel que fa als equips femenins, n´hi hauran quatre: Roses (Segona Catalana), Adepaf, l´Escala i Vilafant (Tercera Catalana).

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema