L´Ajuntament de Cantallops organitza, el pròxim dissabte dia 15 d´agost, el Campionat de Catalunya de Botifarra amb la voluntat de promocionar el poble i al mateix temps recaptar fons per als voluntaris de l´ADF de Cantallops, que estan fent les feines de neteja per la prevenció d´incendis forestals.

El campionat tindrà lloc a l´hotel Can Xiquet, situat en un magnífic entorn als peus de l´Albera, amb unes espectaculars vistes sobre la plana empordanesa. Aquest torneig ha sigut possible tirar-lo endavant gràcies a tots els voluntaris que participen en la seva organització i al suport de totes les empreses col·laboradores.

La puntuació seguirà l´estil suís, això permetrà que tots els participants juguin cinc partides. Hi haurà trofeus i importants premis per als sis primers classificats. Durant el campionat es realitzaran diferents sortejos i hi haurà obsequis per a tots els participants.

Els inicis a Can Tomàs

"Abans es feia un campionat a Can Tomàs i en un primer moment volíem recuperar-lo en un format petit, perquè no es perdés. Hem decidit fer-ho en format gran, ja que tenim una quarantena de patrocinadors", explica Xavi Rebollo, regidor d´Esports de l´Ajuntament de Cantallops i impulsor d´aquest campionat de cartes. Rebollo afegeix que, "com a màxim, hi podran participar 300 persones, hi pot jugar tothom que tingui un mínim coneixement del joc".

El preu de la inscripció és de 20 € per parella i en total se n´hi podran apuntar 150 com a màxim.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.