L'Spar Citylift Girona afronta ara dos partits seguits a Fontajau contra el Gran Canària i el Cadí La Seu, transcendentals, sobretot el segon, per garantir la presència de l'equip de Ramon Jordana a la Copa de la Reina. A petició de les televisions, aquests dos duels no es jugaran com és habitual en diumenge a la tarda.

Aquest diumenge el partit contra el Gran Canària es disputarà a les 12 del migdia i serà emès en directe per Teledeporte. Per la seva banda el partit contra el Cadí s'ha programat definitivament per al dissabte 6 de desembre a les 12.30 i serà ofert per Esport3. Aquest derbi català pot acabar determinant les opcions de tots dos equips de ser a la Copa.

Mentretant l'Uni continua preparant a Fontajau la visita del Gran Canària, penúltim classificat. Després de guanyar amb més dificultats de les previstes a la pista del cuer, Campus Promete, diumenge, les gironines continuen colíders amb el mateix resultat (8-1) que el Perfumerías Avenida i el Conquero. Tot i això abans d'acabar la primera volta el duel directe entre aquests dos equips pot acabar beneficiant l'Uni si guanya tots els partits que resten.